Over ons

Postverwerker – Regelt je administratie

Onze ambitie:

voor iedereen in Nederland een eenvoudige en overzichtelijke administratie  

We hebben Postverwerker opgericht omdat veel Nederlanders hulp kunnen gebruiken bij hun administratie. Met Postverwerker krijg je dat steuntje in de rug en voorkom je problemen. Je krijgt uitleg over je post, betalingsherinneringen en documenten ook niet meer kwijtraakt.

En we maken het bijhouden van je administratie echt heel simpel. De meeste mensen vinden hun administratie doen niet het leukste klusje waar je liever zo min mogelijk tijd aan kwijt wil zijn.

Postverwerker is voortgekomen uit SAAM Thuisbegeleiding BV, het bedrijf dat particulieren ondersteunt op het gebied van financiën en administratie. Dit doen wij al sinds 2009 met een team van specialisten en;

  • We hebben een eigen AFM-vergunning (Autoriteit Financiële Markten)
  • We zijn aangesloten bij het KIFID, het landelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.  Bij hen kun je eventueel terecht met een klacht over een financieel product of een financiële dienst.
  • We voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen om ook als bewindvoerder te mogen optreden voor mensen die dit nodig hebben.
  • Medewerkers die bij ons werkzaam zijn moeten een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen waarbij onder andere getoetst wordt op het omgaan met vertrouwelijke gegevens.
  • We voldoen aan de nieuwe Europese privacywetgeving.
Home